Lagligt och bra

Nu har jag fått tillgång till Spotify, ett bra alternativ istället för att ladda ner. Allt du kan önska dig finns och det är dessutom lagligt. Tycker att det fungerar jätte bra och jag rekommenderar verkligen andra att skaffa det... Just nu är det Katy Perrys Hot N Cold som spelas.


Annars så skall jag nu bege mig till träningen alldeles strax. Hoppas på att det är många som kommer för vi skall träna på något nytt uppspel och lite andra spelsituationer så vi behöver vara många och det är ju bra om alla dessutom vet vad som gäller sedan när det blir match.

Vem bryr sig?

Vem bryr sig egentligen om att det är melodifestivalen? Jag tror att väldigt många gör det även om de säger att de inte tycker att det är roligt. En vanlig kommentar nu för tiden angående melodifestivalen är att det är så långdraget. Okej, jag håller med, men samtidigt så får ju fler låtar en chans nu så det finns både positiva och negativa saker med det hela. Jag är lite småintresserad av melodifestivaln inte så att jag måste sitta bänkad framför den men det är ändå intressant att höra vilka låtar som är med osv. Men det som är bäst är väl när man sitter där i soffan ett helt gäng och disskuterar vilka favoriter man har och vem man skall rösta på, gärna med lite godis till. Ikväll hoppas jag på Anna Sahlene och Maria Haukaas Storeng, jag tror att deras bidrag kan vara ganska bra faktiskt. Annars tror jag att Agnes kan ha en ganska stor chans att gå långt. Men vi får väl se.


SKF besök

Idag var det ett besök på SKF som stod på schemat. Alltid lika intressant att se vilken metod de använder för att försöka locka ditt oss till deras företag, NOT. Lite konstigt är dock att SKF faktiskt går rätt bra även i dessa dåliga tider fast det är nog inte ett företag jag skulle vilja jobba i. Det coolaste var väl när det helt plötsligt började stutsa omkring bollar på väggarna...
Jag har också fått min ledhighetsansökan godkänd vilket betyder att jag nu kan åka till London utan att förlora några pengar eller få ogiltig frånvaro från skolan. Känns väldigt bra.
Bara tre veckor kvar tills jag går ut på praktik så på måndag skall jag nog ringa min praktikplats och se så att allt fortfarande är okej och ta reda på lite mer om när jag skall vara där osv.

Datorn är fortfarande trasig, dock har jag lyckats med att låsa upp hårddisken så att jag nu kommer åt mina saker. Det är skönt för annars hade jag haft väldigt stora problem i skolan. Men det blir inteså mycket skrivit eftersom jag inte alltid har tillgång till en dator längre men förhoppningsvis blir det ändring på det på tisdag för då bör jag få en lånedator när jag lämnar in min.

Nu skall jag njuta av det fina vädret och ta en lång promenad.

Skitdator

Hatar datorer, min gick sönder igår och nu vet jag inte vad jag skall göra. Alla mina skolarbeten är borta, antagligen. Jag plockade ut hårddisken men jag har sparat allt på något konstigt ställe som är låst. Jag skall försöka låsa upp det i helgen och sedan blir det till att lämna in datorn på tisdag. Hoppas att jag får en låndedator.

Annars har jag börjat dagen med en lång sovmorgon till 12 vi började inte förrän halv 2. Nu sitter jag i skolan och skall jobba med underhåll men det är verkligen det tråkigaste och mest onödiga ämne som finns. Varför skall jag veta att man måste ha underhåll för att tjäna mest pengar? Det verkar inte bara vara jag som inte tycker att det är roligt. Min grupp verkar vara totalt ointresserade för allt vi pratar om är vår resa till London. Nu är det precis en vecka kvar tills vi åker!

H hälsar till alla glada där ute!

Mössan

Här kommer den utlovade bilden på studentmössan :D...




Hela paket med studentmössan blev en väldigt dyr affär men det är det värt, det är ju något man bara göra en gång.

Vintern kan vara härlig

Okej, idag är det inte jätte bra väder här men det har varit. Den sista tiden har vi faktiskt haft snö här nere och det är inte vanligt. Det har dessutom varit riktigt fint väder, kallt men soligt och man har kunnat ha väldigt mysiga stunder.


Här är vi ute och går och det var så där jätte fint vid havet. Hlet underbart var det, lagom kallt, soligt men kanske lite halt för min del eftersom vi gick på klipporna stundtals men det gick bra i alla fall.

Bara 99 dagar kvar...

Vi har just kommit på att det bara är 99 dagar kvar tills vi tar studenten, jippiii! Våra studentmössor kom förra veckan (bilder kommer ikväll) och denna veckan har vi satt upp planscher inför studentbalen. Man börjar verkligen känna att det närmare sig sakta men säkert. Jag tror att det kommer bli en dag man inte kommer glömma. StudentmössaSamtidigt som dagen kommer vara otroligt rolig och efterlängtad tror jag att det kommer vara en lite sorlig dag. Man bryter upp med folk man har lärt känna väldigt väl.
I skolan är det 3½ vecka kvar innan vi går ut på praktik och sedan när vi kommer tillbaka därifrån då, då smäller det.



...för vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteeeeeeen... fyfan vad vi är bra!

Fettisdagen


Eftermiddagen/kvällen har avnjutits med en semla från Cederleüfs. Det var den första semlan för iår och troligen också den sista eftersom jag brukar tycka att semlorna är lite väl maffiga, men den var god i alla fall.
Nu skall jag sätta mig och skriva lite religion, det handlar om ett studiebesök vi har gjort på en "gudstjänst" inom en annan religion är kristendomen. Det är mest hur vi upplevde det, vad som var speciellt, hur vi blev bemötta osv. Tror inte att det kommer vara så svårt det är ju bara att skriva från hjärtat

Grattis!

Dagens nyhet är väl att kronprinsessan Victoria och Daniel skall gifta sig 2010. Äntligen säger jag bara, samt ett GRATTIS!



                                                                                           Källa: expressen.se


Annars har dagen hittils tillbringats på gymmet. Vi började med en liten lätt promenad och sedan körde vi igång. Måste säga att jag föredrar fria vikter framför maskiner men vi hade inte så mkt val så det var bara till att använda maskinerna. Just nu har jag lite ångest inför i morgon och resten av veckan eller rättare sagt resten av denna sista terminen. Schemat ser inte bra ut och inte heller planeringen. Vi har hur mkt som helst att göra, tror inte att jag kommer orka med allt. Eller orka kanske jag kommer göra men absolut inte klara av. Tror att det kommer bli en hög med lite sämre betyg, mend et är inte mitt fel utan lärarnas som lägger alla viktiga saker samtidigt. Alla slutprov och sista inlämningar sker samtidigt fattar inte hur de tänker.

Planering och åter planering

Allt man gör skall planeras, varenda minut i ens liv är planerat. Vad man skall göra, vid vilken tid, med vem och hur. Allt detta planerande gör mig bara helt trött kan det inte bara vara lite spontana saker som händer. I vilket fall så har vi idag fortsatt att planera våran resa till London. Det är tre viljor som skall komma överens även om jag och H kommer överens för det mesta men B vet jag inte riktigt vad han vill men jag tror och hoppas att han vill samma sak som oss :D.

Ett skönt spinning pass har jag också hunnit med idag även om det inte var Malin som höll i det så tyckte jag att det var helt OK, fast inget pass är bättre än hennes.

I morgon är det friluftsdag, vi får väl se hur många som kommer brukar inte vara allt för populärt men jag skall i alla fall pallra mig dit...

Totalt meningslöst...

Sitter just nu i skolan och har en totalt meningslös engelska lektion. Okej, läraren är ju bra men alla saker vi skall göra är helt meningslösa man lär sig ingenting. Vi har gått igenom betygskraven och olika mål trots att vi bara har några veckor kvar av kursen. Vad är det hon vill säga? Att vi inte har nått upp till dem än eller vad? Vi har också fått ca 5 minuter till att förbereda ett dåligt tal, (Bad speech), vad det nu skall vara bra för. Hehe, jag fattar verkligen ingenting. Dessutom vill hon nu att vi skall förbereda ett tal som vi skall hålla först vecka 22 eftersom hon tycker att vi har så mkt att göra så vi får göra det efter kursens slut. Visst det är schysst men man blir ju inte direkt motiverad till att skriva något...















Nu klagar hon på mig för att jag sitter här och skriver, så nu får jag nog sluta.

Stackare!



Jag tycker så synd om dig Jennifer och du skall veta att vi alla i laget blev oroliga. Hoppas nu att det inte var någon fara med dig så att du kan fortsätta vara med! Dessutom vore det ju bra om de var trevliga mot dig på sjukhuset :D
Matchen idag var inte bra på något sätt, skadade spelare och dessutom en förlust. Men det är bara att ta nya tag och komma igen till nästa match.

Något som däremot är lite bra är att jag har börjat förstå hur det fungerar med stilmallar och liknande så nu är jag en bit på väg i alla fall även om jag fortfarande har långt kvar. Fast idag orkar jag inte mer så den får se helt knasig ut tills jag har tid att sätta mig igen. Har lite dåligt samvete eftersom jag egentligen skulle ha suttit med en kulturanalys men istället fastnade jag med detta. Får väl skylla på datakrångel eller något sådant, hoppas att läraren förstår, hehe...

<3

I think I am in love
but I am not sure.
Because this feeling
I never felt before.
It´s like butterflyes
in my stomach,
every time I see you.
And I dream about you
every night.
I just wonder what
I shall do.




Hur svårt kan det vara?

Seriöst, hur svårt kan det vara att skriva en blogg? För mig verkar det vara helt omöjligt. Jag har aldrig tid och skulle jag för en gångs skull ha tid så finns det ngt annat som jag tycker är mkt viktigare och därför gör jag hellre det. Måste ta tag i det nu kan inte fortsätta så här.

RSS 2.0