Äntligen har jag kommit igång igen...

Äntligen börjar livet bli som det brukar igen efter jul och nyårsledigheten. Skolan har börjat och även all träning så nu är allt normalt. Vädigt skönt, trodde aldrig att jag skulle längta tillbaka till skolan och hela den organiserade vardagen men det har jag.

Idag började vi en ny kurs i skolan Produktionsprocess vet inte riktigt vad den går ut på men det har ngt med ett företag så jag och 4 andra skall nu starta ett företag får se hur det går och vad våran vara/tjänst skall vara.
Har även varit och tränat lite på friskis väldigt mkt folk nu efter all ledig het. Troligen nyårlöften skulle jag säga men vi får se hur länge dom håller :)

Vad var det jag sa!

Självklart förlorade vi, 3-0 men jag gjorde en bra match och vad mer kan man begära. Det är inte så lätt när ingen annan vill vara delaktig i spelat eller när de hellre klagar på motståndaren än att gå ut och kämpa på planen. Surt men såntär livet. Vi var lite fler än igår 12 st och de som kom var folk som inte hade tränat på ett antal veckor. Varför får dom ens spela?

?

Vad skall jag skriva om? Jag har verkligen inget intressant att komma med men jag kan iaf berätta att jag just precis har sett klart filmen World Trade Center. Snacka om hemsk händelse egentligen och det är sjukt hur många människor som egentligen dog. Jag lider verkligen med deras familjer :(

Annars har jag väl inte gjort speciellt mycket idag. Blev sent igår så jag gick inte upp förrän runt 3 och då käkade jag lite och sedan gick jag till träningen. En besvikelse blev det vi var bara 7 stycken. Det är surt när man går dit och sedan är det typ inga andra där men jag gjorde iaf mitt bästa så förhoppningsvis har jag utvecklats även om vi som lag inte har det. Imorgon har vi match och vi får väl se hur många som kommer då. Tränarna skyllde på magsjuka så det var kanske bra att alla var hemma idag för jag vill verkligen inte bli smittat....

Jag tippar på förlust i morgon.

Intressant?

Jag har varit hemma hela dagen idag, anledningen kan vi ta senare. Men iaf när jag var hemma har jag ägnat hela dagen åt att läsa hur många bloggar som helst. Det finns verkligen jätte många en del är riktigt bra medans andra undrar man vad de håller på med. Jag har fastnat för ett antal olika bloggar som verkligen kommer bli mina favouriter, iaf för en kort tid framåt och sedan får vi se vad som händer.

Är det ngn som har ngt tips på en bra blogg som man tycker att jag skall läsa kan ni ju gärna skriva en liten kommentar om det :)...

Vänt på dygnet

Som jag skrev tidigare börjar skolan imorgon (eller egentligen idag kolla klockan) och jag skall upp runt 6 för att hinna i tid. Problemet är bara att jag har vänt på dygnet och jag kan verkligen inte sova eller rättare sagt jag är inte det minsta trött. Varför skall det vara så lätt att vända på dygnet men så svårt att sedan vända tillbaka det.

Blir inte många timmars sömn inatt men jag skall iaf försöka sova nu...




SOV GOTT


Filmer

De senaste dagarna har det blivit mycket tv tittande, många filmer och ett antal serier.

- Nionde kompaniet
- Top gun
- Galen i kärlek
- What happens in vegas
- Ett antal avsnitt av Band in brothers samt lipstick jungle

Det har väl varit lite blandad kvalite på filmerna, vissa har varit jätte bra medan andra har varit filmer jag önskade att jag inte ens hade börjat att kolla på. Men nu har jag iaf sett dem... Samtidigt har det varit jätte skönt att bara kunna slappna av och ta det lugnt dom sista dagarna innan skolan börjar. Ja, skolan börjar

Inte igen...

Imorgon börjar skolan igen, jag orkar verkligen inte med det.
Just nu sitter jag och har dåligt samvete för att jag inte har gjort alla läxorna som skulle göras under lovet. Håller på med en kulturanalys som skall vara klar i morgon. Fattar inte att det kan vara så svårt att skriva om ens engna kultur och de grupper man tillhör. Fattar inte heller att det kan finnas ett ämne där detta ingår. Vad har jag för nytta av det i framtiden? Någon som kan svara på det för jag har i alla fall ingen anning. Förhoppningsvis blir jag klar rätt snart har redan skrivit 7 sidor så det borde inte bli så mycket mer.

Nu såhär när det nästan har gått ett dygn sedan VM silvret har jag nog insett att man skall vara rätt nöjd. Tänk på hur många spelare kanada har att välja mellan, det är ett stort land och de har enligt vad jag har hört fler tjejer som spelar hockey än vad vi har totalt både tjejer och killar. Hur många killar har de inte då som spelar? Många blir mitt svar. Sverige gjorde det bra som blev två, det var ingen bra match men en bra tunering.

FAN!! VM-silver

Ja va skall man säga? Vi, sverige förlorade finalen mot Kanada i JVM (5-1). Det var inte direkt någon höjdar match men stundtals var sverige helt okej. Hedman och Backlund gjorde en bra match men vi förlorade ändå. Men helt seriöst vad höll domarna på med? Fyra gånger körde kanadensarna på sveriges mälvakt och det blir ingen utvisning. Snacka om att domarna inte pallade trycket när 20 000 kanadensares röster hördes från läktaren...


Victor Hedman från Modo gjorde en bra match,,,


Jag ser fram emot nästa års JVM med tanke på att Sverige hade med sig väldigt många unga spelare och det finns chans att dom kommer få vara med nästa år också. Tänk då, då kanske vårat efterlängtade guld kommer!

Detta är jag

Som jag lovade igår kommer här en kort presentation om mig själv:


Okej, var skall jag börja? Jag heter Sara och är 18 år kommer från Göteborg och går just nu sista året på gymnasiet, studenten till våren jippi! Jag tycker om att träna, all sport, gym, löpning, you name it... Även att umgås med mina underbara vänner är något jag gillar.


Det var väl lite kort om mig är det ngt ni undrar är det bara att fråga så skall jag försöka att svara.


Välkommen till min nya blogg!

Idag är det första dagen med min blogg. Jag har aldrig haft en blogg förut och jag vet egentligen inte riktigt varför jag har startat en nu heller men jag tror att det var för att jag gav ett nyårslöfte. Jag skulle starta en blogg och nu har jag gjort det så får vi väl se hur det går.

Jag kommer senare att presentera lite kort vem jag är...


RSS 2.0