2 dagar sedan sist...

Nu har det gått två dagar sedan jag började med rapporten. Har kommit en bra bit på väg men det är fortfarande långt kvar. Det jobbiga är att jag bara har de svåra frågorna kvar... Men jag tror att det kommer lösa sig för imorgon skall jag träffa lite folk som jag skall intervju. Det bästa är väl att jag skall kolla på jämställdhet och intevjua en från minoriteten och en från majoriteten. Hur gör man när det bara finns majoritet? Inga kvinnor alltså ingen minoritet...

Testerna vi gjorde i måndags gick helt okej, varken bättre eller sämre än jag trott. Däremot tror jag att jag kommer kunna göra bättre nästa gång så det är bra! Igår var jag ännu duktigare och var på spinning innan jag sedan åkte ner till Halmstad igen för praktik. Jag kom fram ganska sent men allt gick bra kom in genom vakten och det var sedan problemen började. Mitt kort funkade inte så jag kom inte in där jag bor så jag fick knalla bort till vakten igen och fråga om de kunde öppna. Självklart kunde de inte det. Men tillslut kom vaktchefen och han kunde öppna så jag kom inte och kunde sova :)


APU-rapport

Jaha, då sitter man här igen! Denna gången är det sista APU-rapporten som jag skriver under min tid på gymnasiet. Skulle tro att det till och med är det sista arbete jag kommer göra på gymnasiet. Skönt!
Det är många och krångliga frågor sm jag skall besvara i rapporten. "På vilket sätt kan man säga att det finns etik melan arbetskamraterna på arbetsplatsen?"?? Ja du, en riktigt bra fråga som inte jag vet svaret på! Just nu har jag samlat ihop drygt 5 sidor, bara 17 kvar...
En skillnad mot de andra APU perioderna är att denna gången så har jag faktiskt gillat att vara där jag är. Den bästa platsen jag någonsin har haft :)

Jag skall snart ge upp skrivandet och ge mig av till träningen. Fystester är det som står på schemat idag. Vi får väl se hur det går, hehe. Dåliga resultat = enklare att prestera bättre nästa gång..

Pysselkväll!

Scrapbooking för fullt! Jag blev med lurad utav Åsa att pyssla lite idag..
Kom direkt från Göteborg och bytte bara kläder innan vi begav oss iväg. Kom på att min kusin fyller snart år så det blev ett kort till henne. Dessutom hade jag precis lärt mig ett nytt viksätt så jag har gjort ett sådant också. Inte helt nöjd men det får duga.



Dessutom var jag bara tvungen att köpa en nu stämpel :) Det blev en älg som ligger i soffan och käkar praliner. Jätte gullig tyckte jag <3!

Annars har jag idag tillbringat den största tiden i bilen till och från olika platser vi skulle besöka. Allt från Kinna till Göteborg och Halmstad, igår var det södra Sverige som gällde. Men nu skall jag gå och lägga mig snart och imorgon åker jag tillbaka hem till Götet.

Tiden går!

Det var ett tag sedan sist men jag har fortsatt min praktik nere i Halmstad och hittat på spännande saker.
Jag har nu gått runt på de olika avdelningarna på FMTS och fått kolla läget lite gran. Har upptäckt att avdelningarna skiljer sig ganska mycket från varann och inte bara det att man gör olika saker utan också rent socialt. Det är t.ex. stor skillnad att vara på elektro och att va på mark. Mark är det en massa officerare på medans det på elektro i stort sett bara är civila som jobbar. Men jag gillar båda dera och det finns positiva saker med de båda...
Det har nu snart gått sju veckor och jar har hunnit med en massa olika saker. Allt från att köra olika fordon som stridsvagn, bandvagn och pansarterrängfordon till att sitta i JAS planet eller vara med på lektioner. Det har helt enkelt varit väldigt blandat. Måste erkänna att köra fordonen var nog det bästa, hur coolt som helst att ratta runt något som vägde typ en så där 60 ton eller något. Dessutom blev vissa killar lite avundsjuka och även tjejer, hehe.
Jag har också hunnit med att representera försvarsmakten i vårruset. Iklädd camo tröja sprang vi, dessvärre förlorade jag mot Åsa men jag skyller på allt annat folk som var ivägen. Det var ju bara med några unka sekunder... Ellerhur Åsa?!
Nästa vecka väntas skjutning då jag skall få prova på att skjuta med AK5C. Skall bli spännande och med tanke på att jag aldrig har skjutit förut är det troligen inte några toppenresultat som väntar, men ändå.

Nu skall jag sätta mig och "granska" den artikell som de skall publicera om mig. Kan bli roligt! Eller det är i alla fall skönt att veta vad de skall skriva innan det publiceras.. Det dåliga är att jag inte har sett bilden som skall publiceras samtidigt än utan det kommer bli en överraskning ;( Känns inge bra, men man får väl se. Som tur är så är det Åsa som skall lägga ut det så hon borde ju inte vara jätte taskig med bilden, hehe, man kan ju i alla fall hoppas.

RSS 2.0